1. Beter en sneller

‘Wat je zelf doet, doe je beter.’ Niet altijd. Als u niet de juiste kennis, ervaring of mensen hebt om uw communicatieprojecten te realiseren, verliest u al snel veel tijd. En tijd is geld. De communicatiemadam heeft meer dan 10 jaar praktijkervaring op zak. Logisch toch dat ze sneller en beter doet?

2. Drie maal goedkoper

De communicatiemadam kost u drie maal minder. Minder dan wanneer u tevergeefs zelf uw communicatieproject ineen probeert te boksen. Minder dan de chique bureaus die met fees en commissies goochelen. En nog eens minder omdat slimme communicatie simpelweg altijd geld opbrengt.

3. Flexibel

U bepaalt zelf wanneer, hoe en hoe vaak u een beroep doet op de expertise van de communicatiemadam. Voor advies of uitvoering, of voor allebei. Ad hoc, een vaste dag per week, twee dagen per maand, één of vijf maanden lang, ... Geen extra personeelskosten dus, en geen langlopende contracten.

4. Veelzijdig

De communicatiemadam beheerst diverse disciplines: externe communicatie, interne communicatie, merkstrategie, PR & mediarelaties, ... Ze werkte eerder al in de productie- én de dienstensector. In een snelgroeiende kmo maar ook in het Belgische filiaal van een multinational. Van werkvloer tot directiekamer, ze voelt zich overal thuis.

5. Alles onder controle

Eén waarschuwing: de communicatiemadam is een onverbeterlijke controlefreak. Eentje van het genre ‘puntjes op de i, altijd op tijd, nooit half werk, en binnen budget’. Maar wedden dat u dat helemaal niet erg vindt?

6. Zonder poespas

U hebt het niet voor holle marketingtermen. De communicatiemadam ook niet. Dat voel je aan de directe aanpak waarmee ze uw projecten naar concrete resultaten stuurt. Dat merk je aan de manier waarop ze haalbare adviezen formuleert. En dat lees je tussen de regels van haar zorgvuldig afgemeten teksten.

7. Een frisse kijk

U krijgt telkens weer originele invalshoeken en nieuwe inzichten aangereikt. Want de communicatiemadam heeft dan wel een kennersblik, haar kijk op de zaken blijft altijd verrassend fris. De dingen voortdurend in vraag stellen, regelmatig een opleiding of seminarie meepikken, ... Het houdt haar scherp en maakt van haar uw ideale klankbord.

Ontdek meteen hoe klanten deze voordelen in de praktijk ervaren.

 
 
 

De communicatiemadam
Wendy Rosseel
Smidsestraat 120, 9000 Gent
0497 37 39 35
hallo@communicatiemadam.be