Praktijkgerichte opleidingen en workshops met ruimte voor dialoog en interactie. Dat is de communicatiemadam ten voeten uit. Ze geeft schrijftrainingen aan niet-professionele redacteurs. En ze ontwikkelt en leidt workshops om van uw werknemers trouwe merkambassadeurs te maken. Twee verschillende disciplines, één gemeenschappelijke insteek: mensen warm maken voor uw verhaal.

Workshops werve(le)nd schrijven

Er wordt wat afgeschreven in uw organisatie: e-mails, klantenbrieven, offertes, jobadvertenties, artikels voor uw intranet, ... Helaas wordt niet iedereen met een vlotte pen geboren. En toch kan iedereen in een paar uur tijd beter leren schrijven. Trefzekerder, vlotter, aantrekkelijker.

Hoe? Nodig de communicatiemadam uit voor een schrijfcursus. Of beter: workshop. Aan de hand van levensechte voorbeelden past u de theorie meteen in de praktijk toe. En als u dat wilt, krijgt u na afloop een syllabus met alle tips & tricks voor een heldere opbouw, taal en stijl. Op uw maat en van de hand van een professionele copywriter.

Workshops merkbeleving

Doet u er alles aan om de buitenwereld te overtuigen van de waarden van uw merk of bedrijf? Vergeet dan niet dat uw geloofwaardigheid staat of valt met de mate waarin die waarden ook binnen uw organisatie als leidraad dienen.

De communicatiemadam helpt u om uw merkwaarden stevig in uw bedrijfscultuur te verankeren. In één of meerdere workshops gaat ze met uw werknemers aan de slag. Wat betekenen uw waarden voor hen? En hoe vertalen ze die in concrete acties en gedragingen? Zo brengt ze uw visie ook intern tot leven. En u? U (ver)bindt uw medewerkers met een boeiend merkverhaal.

Ook een workshop op maat organiseren? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

 
 
 

De communicatiemadam
Wendy Rosseel
Smidsestraat 120, 9000 Gent
0497 37 39 35
hallo@communicatiemadam.be